Alle blogs,  Praktische informatie

Tiener bh’s cup AA, schitterend door het leven

3 minuten leestijd
tiener-bh-cup-aa

Tiener bh’s in cup AA, als je ze nodig hebt kun je ze niet vinden. Zoek ze maar eens in de lingeriewinkels, die liggen er in ieder geval niet vol mee. Beter bestel je ze gewoon online dat voorkomt teleurstellingen. Bijkomend voordeel is dat jouw dochter ze lekker in haar eigen vertrouwde omgeving kan passen. Zo heb je 2 vliegen in 1 klap! We helpen je een beetje op weg en zochten naar de leukste bh merken voor tieners. Je checkt ze hieronder. We wensen jou en jouw dochter veel shopplezier!


Tiener bh van Woody

Het van origine Belgische pyjamamerk, opgericht in 1993, staat voor originaliteit en uitmuntende kwaliteit. Woody produceert en distribueert haar producten met respect voor mens en milieu. De tiener bh’s van Woody zijn dan ook echt fantastisch en een ware eerste bh voor jouw tiener dochter. Je vindt ze in verschillende kleuren en uitvoeringen en met uitneembare pads.

Boobs & Bloomers

Het Nederlandse merk Boobs & Bloomers maakt badkleding, slips en tiener bh’s vanaf cup AA. De collectie tiener bh’s is heel breed. Van effen tot speelse motiefjes en van ingetogen kleuren tot hele vrolijke. Deze eerste bh’s voor jouw tiener zijn met en zonder beugels verkrijgbaar.

Sanetta tiener bh’s cup AA

Sanetta is een familiebedrijf dat al vele decennia’s hoogwaardige en duurzame kindermode produceert. Het merk is altijd nieuwsgierig naar de nieuwste trends en inspiratie. Zo ontwerpen ze telkens weer de nieuwste en hipste tiener bh’s in een hoogwaardige kwaliteit.

Tiener bh’s van Ten Cate

Ten Cate is van origine een Nederlands ondergoedmerk dat in 1952 werd opgericht. Vandaag de dag maakt Ten Cate ook de meest mooie en originele eerste bh’s in kleine maten.

Tiener bh’s cup AA van HEMA

HEMA zal HEMA niet zijn als ze niet beschikken over een kwalitatief goede collectie tiener bh’s. Bestel ze online, lekker vanuit je luie stoel. Wat dacht je van onderstaand mauve bh’tje. Een beauty toch?!

tiener bh mauve hema

De eerste bh, wanneer is een tiener daar aan toe?

Een eerste bh heeft niets met leeftijd te maken want elk lichaam ontwikkelt zich op zijn eigen tempo. Een tiener meisje is toe aan haar eerste bh als ze zich zonder bh niet meer prettig voelt omdat haar tepels en beginnende bollingen goed door haar shirt te zien zijn. Of wanneer ze tijdens het sporten pijn krijgt aan haar borsten, dan is dat ook een goed moment om met haar eerste bh te starten. Meer over de beste eerste bh in elke ontwikkelingsfase lees je in ons blog ‘Eerste bh voor je tiener of puber: welke kies je?‘.

Vergeet je deze blog niet te delen?