Alle blogs,  Praktische informatie

Tiener bh’s cup AA, schitterend door het leven

3 minuten leestijd
tiener-bh-cup-aa

Tiener bh’s in cup AA, als je ze nodig hebt kun je ze niet vinden. Zoek ze maar eens in de lingeriewinkels, die liggen er in ieder geval niet vol mee. Beter bestel je ze gewoon online dat voorkomt teleurstellingen. Bijkomend voordeel is dat jouw dochter ze lekker in haar eigen vertrouwde omgeving kan passen. Zo heb je 2 vliegen in 1 klap! We helpen je een beetje op weg en zochten naar de leukste bh merken voor tieners. Je checkt ze hieronder. We wensen jou en jouw dochter veel shopplezier!


Tiener bh van Ysabel Mora

Ysabel Mora is opgericht in 1988 en staat bekend om kwaliteit en aandacht voor detail. De tiener bh’s van Ysabel Mora zijn dan ook echt fantastisch en een ware eerste bh voor jouw tiener dochter. Je vindt ze in verschillende kleuren en uitvoeringen.

Boobs & Bloomers

Het Nederlandse merk Boobs & Bloomers maakt badkleding, slips en tiener bh’s vanaf cup AA. De collectie tiener bh’s is heel breed. Van effen tot speelse motiefjes en van ingetogen kleuren tot hele vrolijke. Deze eerste bh’s voor jouw tiener zijn met en zonder beugels verkrijgbaar.

Tiener bh’s van Ten Cate

Ten Cate is van origine een Nederlands ondergoedmerk dat in 1952 werd opgericht. Vandaag de dag maakt Ten Cate ook de meest mooie en originele eerste bh’s in kleine maten.

Tiener bh’s van Sportchic

Deze beugelloze bh van Sportchic is gemaakt van een modieuze ribstof en heeft het gemak van een lage rug, ideaal truitjes of jurkjes met een open rug. Het is de ultieme mix van mode en functionaliteit. In Sportchick voelen jonge meiden zich zelfverzekerd en op hun gemak.

De eerste bh, wanneer is een tiener daar aan toe

Een eerste bh heeft niets met leeftijd te maken want elk lichaam ontwikkelt zich op zijn eigen tempo. Een tiener meisje is toe aan haar eerste bh als ze zich zonder bh niet meer prettig voelt omdat haar tepels en beginnende bollingen goed door haar shirt te zien zijn. Of wanneer ze tijdens het sporten pijn krijgt aan haar borsten, dan is dat ook een goed moment om met haar eerste bh te starten. Meer over de beste eerste bh in elke ontwikkelingsfase lees je in ons blog ‘Eerste bh voor je tiener of puber: welke kies je?‘.

Vergeet je deze blog niet te delen?