Alle blogs,  Praktische informatie,  Tips

Bh kopen online; 4x geweldig goed om te doen

2 minuten leestijd
bh-online-kopen-uitpakken

Bh’s, we kunnen niet met en niet zonder! Sommige vrouwen besteden uren in een lingeriewinkel, terwijl andere zo het liefst helemaal niet bezoeken. Wij vinden dat de beste paskamer je eigen kamer is, met je eigen spiegel en je eigen kleding onder handbereik. Alhoewel er best wat komt kijken bij het kopen van een nieuwe bh, is het prima te doen om de perfecte bh online te kopen. Hieronder geven wij je 4 goede redenen waarom je je bh voortaan liever online koopt.


bh-online-kopen

Bh online kopen: 4 goede redenen

1. Het pashokje is te klein

Je wilt alle ruimte hebben om jezelf makkelijk aan- en uit te kleden. Binnen de één vierkante meter van het pashokje is dat een hele opgave. Waarom moeilijk doen als het ook veel makkelijker kan in de omgeving van je eigen huis?

2. Geduld hebben bij het kopen van een bh

Je geduld wordt vaak op de proef gesteld bij het kopen van een nieuwe bh. Door het beperkt aantal pashokjes in de winkel duurt het meestal wel even voordat je kunt passen.

3. Je bh maat is uitverkocht

Negen van de tien keer is de perfecte bh niet meer in jouw maat aanwezig. Met als resultaat dat je zonder bh aankoop de winkel verlaat en deze vervolgens alsnog online moet bestellen.

4. Het is te warm of te koud om een bh te passen

Het is te warm of te koud om een nieuwe bh te passen. In de zomer plakt alles en is het veel te warm om bh’s te passen. Maar in de winter is het weer te koud om alles uit te trekken! De perfecte temperatuur om een bh in de winkel te kopen bestaat gewoon niet. 

Bh kopen online? Zo ontwijk je de pashokjes

Wil jij voortaan ook vanuit je luie stoel een nieuwe bh kopen en de pashokjes ontwijken? Raadpleeg dan de bh calculator van Hunkemöller. Meer weten over de verschillende soorten bh’s, welke het beste bij jouw figuur passen en waar je ze koopt, check dan onze bh voor jou pagina.

Een eerste bh kopen is een grote stap!

Koop de eerste bh van je dochter ook lekker online. Zo kan ze dan fijn in haar eigen vertrouwde omgeving en op haar gemakje passen. Wil je meer weten over welke bh’s het meest geschikt zijn als eerste bh voor je dochter? Lees dan verder op ‘Eerste bh voor je tiener of puber, welke kies je?’

Vergeet je deze blog niet te delen?