Jouw bh koop je in de buurt

bh kopen in de buurt

Jouw bh koop je in de buurt

Jouw nieuwe bh koop je gewoon bij jou in de buurt. Want de mooiste lingerie shop je online bij Mey! Als je nog nooit van Mey hebt gehoord dan wordt het hoog tijd dat je hun webshop eens bezoekt. De keuze is reuze; van mooie, sexy en comfortabele bh’s, undies, been- en nachtmode tot aan home- en loungewear. Jij vindt vast de mooiste lingerie die bij jou past. Waar wacht je nog op?

Vind jouw perfecte item(s) in de collectie van Mey!

Een bh kopen doe je niet zomaar. En omdat elke vrouw uniek is, heeft Mey veel verschillende items in haar collectie zodat er heel veel te kiezen valt. Welke behoefte, wensen of voorkeuren je hebt, in de collectie van Mey ga jij jouw perfecte item(s) vinden. Met de beha maatadviseur vind jij gegarandeerd jouw perfect bh!

Wat is een bh en waarom moeten we er een dragen?

Een bh is een belangrijk onderdeel van de garderobe van elke vrouw. Een bh geeft niet alleen steun, maar helpt ook om het lichaam vorm te geven en zorgt ervoor dat kleding goed past.

Een bh is ontworpen om de borsten te ondersteunen en vorm te geven. De eerste beha’s werden begin 1900 gedragen, toen korsetten niet langer in de mode waren. Sindsdien zijn bh’s essentieel geworden voor veel vrouwen, omdat ze comfort en ondersteuning bieden en helpen om een mooi silhouet te creëren.

Welke soorten bh’s zijn er te koop?

Er is een ontzettend groot aanbod aan verschillende soorten bh’s. We zetten ze hieronder voor je op een rij zodat jij kan ontdekken welke bh het beste bij jou past.

 • Balconette, met en zonder voorgevormde cup, voor een vol decolleté. Vaak ook mogelijk om als strapless bh te dragen.
 • Beugel bh, beugels zorgen voor extra steun, ze vormen en liften de borsten mooi.
 • Bh zonder beugels, voor meer comfort.
 • Bralette, bh in de vorm van een topje zonder voorgevormde cups, geschikt voor kleinere maten.
 • Full cup bh, bedekt de borst volledig en zorgt voor veel ondersteuning, zowel voorgevormde als niet voorgevormde cups.
 • Hartvorm bh, met voorgevormde cups, zorgt ervoor dat het aanzicht eruit ziet als de vorm van een hart, borsten worden gelift zonder te pushen.
 • Minimizer bh, borsten lijken 1 tot 1,5 cupmaat kleiner, borsten kunnen er wel breder uitzien. Ze zijn nooit voorgevormd en hebben volledig gladde cups.
 • Push-up bh, extra vulling onderin de cups en bijna altijd een beugel, borsten lijken tot 2 maten groter door het pusheffect, voor een vol decolleté.
 • Strapless bh, zonder schouderbandjes, vaak voorzien van een siliconenlaagje zodat de strapless bh beter blijft zitten.
 • Plak bh, geen omvangsband en schouderbandjes, niet zichtbaar onder kleding met een laag uitgesneden rug.
 • Voorgevormde bh, borsten krijgen een mooie vorm, bh tekent niet af door een foam laagje.
 • Sport bh, perfecte ondersteuning tijdens intensieve activiteiten, verschillende mate van support. Draag ze lekker seamless en van bamboe voor een koel gevoel van Bamboo Basics.
bh kopen bij jou in de buurt

Bh kopen, welke soorten passen het best bij jou?

Grote cupmaat

Met een grote cupmaat heb je goede steun nodig. Als je kiest voor een bh met een brede rugband is dat een goede keuze. En omdat jij al een volle boezem hebt zijn dit de betere keuzes voor jou:

Kleine cupmaat

Als je een kleinere cupmaat hebt wil je misschien een mooi decolleté creëren. Dat kan met een:

Ongelijke borsten

Elke vrouw heeft ongelijke borsten. Bij sommige vrouwen kan het verschil wat groter zijn, maar dat is niet iets waarover je zorgen hoeft te maken. Als je het verschil zo klein mogelijk wil laten lijken, doe je er goed aan om voor de volgende bh’s te kiezen:

 • Push-up waarbij de de vulling uit een cup kunt halen
 • Voorgevormde bh

Stevige of minder stevige borsten

Als je stevige borsten hebt dan kun je bijna elke bh dragen. Als jouw borsten minder stevig zijn, is een bh met een hoog stuk tussen de cups een goede keuze voor jou. Je kunt dan denken aan:

 • Voorgevormde bh
 • Balconette
 • T-shirt bh
 • Beugel bh

Jouw bh koop je in de buurt, gewoon online

Geen gedoe meer in (vaak te) krappe pashokjes of maten die er niet zijn. En passen doe je in je eigen vertrouwde omgeving en wat niet past, gaat gewoon retour.

Lang(er) plezier van je nieuwe bh met deze 3 tips en tricks

Wil je jouw bh langer mooi houden. Stop ‘m dan niet in de wasmachine of de droger als je deze zo lang mogelijk in goede conditie wil houden. Wil je meer weten? We zetten een aantal tips en tricks voor je op een rij in ons blog ‘Bh langer mooi houden met deze 3 tips!’

Wanneer is een tiener toe aan haar eerste bh?

Hoe zat dat ook alweer met je eerste bh? Wanneer ging je er voor het eerste een dragen? Als je een tiener hebt is haar eerste bh een van de dingen waar je mee te maken krijgt. En er zijn nogal wat verschillende bh’s voor tieners. Op onze pagina ‘Eerste bh voor je tiener op puber: welke kies je?’ zetten we alle soorten tiener bh’s voor je op een rij.