Bh aanbiedingen en kortingen: de beste van oktober

bh aanbiedingen

De beste bh aanbiedingen en kortingen verzamelen we elke maand voor jou. Zo wordt je zoektocht naar een eerste of nieuwe bh wat makkelijker voor jou en je dochter. Maandelijks speuren we het internet af naar de mooiste en leukste bh’s voor je dochter tegen de beste prijzen.

Wij wensen je veel plezier met de zoektocht naar een bh voor je dochter. En wie weet vind jij stiekem ook nog een mooie voor jezelf :).


Bh aanbiedingen en kortingen oktober 2023

HEMA: Tiener bh’s vanaf € 11,50

Niet perse een aanbieding maar gewoon een fijne prijs voor een leuke eerste bh bij de HEMA. Bekijk alle tiener bh’s vanaf € 11,50. Je vindt ze er met én zonder beugels. Hier word je toch gewoon blij van?!


Bh aanbiedingen: 2 bh’s voor € 35,00

2 vliegen in 1 klap met deze mooie bh aanbieding. 1 bh voor je dochter en 1 voor jou! Pick & mixen maar uit een selectie hele mooie en praktische bh’s. Bekijk deze fijne online aanbieding 2 bh’s voor €35,00 eens. Beter wordt het niet.


Bescherm je bh én je wasmachine met een waszakje

Hoewel het beter is je bh’s met de hand te wassen, gebeurd het uit praktische overwegingen maar al te vaak dat bh’s toch in de wasmachine terechtkomen. Geen nood want als dit jouw routine is, voorkom dan mogelijke schade aan je wasmachine met een waszakje. Jouw bh’s zullen je er ook dankbaar voor zijn. Je bestelt twee waszakjes heel gemakkelijk online voor maar € 6,50.


Meer weten over de beste keuze voor een eerste bh voor je tiener? Lees dan Eerste bh voor je tiener of puber: welke kies je?

Wist je dat 75% van de vrouwen een verkeerde bh draagt? Een goed passende bh kopen is nog niet zo eenvoudig als je denkt. Maar met onze tips draag jij voortaan gegarandeerd een bh die het beste past bij jouw lichaam en stijl. Wil je meer weten? Lees ons blog: Bh kopen, 75% van de vrouwen draagt een verkeerde bh.